Условия

 

За нас   Всички заявени поръчки се проверяват и потвърждават на посочен от клиента телефон между 9 и 17 часа. В рамките на 24 часа след поръчката, ако не сте получили обратна връзка с нас моля обадете се на тел. 0879889422. В празнични, съботни и неделни дни поръчки не се обработват.
   Доставката се извършва от куриерска фирма избрана от клиента – Спиди или Еконт. Заплащането става в брой, с наложен платеж при получаване на стоката. Транспортният разход за доставката е за сметка на клиента. Той се определя в зависимост от теглото на поръчката и мястото на доставка съгласно тарифата на избраната от клиента куриерска фирма. Конкретната цена на транспортния разход ще ви бъде съобщена от нас при проверката и потвърждаването на поръчката. Времето за доставка е до 3 работни дни за територията на страната. Поръчката може да ви бъде доставена на посочения от вас адрес или да я вземете от избран от вас офис на куриерската фирма. Ако искате да си спестите транспортните разходи може да я заплатите и получите в нашия магазин на бул. „ Янко Сакъзов” № 40 в София.                                                                    
   Клиентът може да върне или замени неизползваната стока в 14 дневен срок след получаването и с представяне на касовата бележка. Задължително условие е върнатият продукт да е в първоначалния си търговски вид, да носи оригиналния си етикет и опаковка, да не е ползван, пран или замърсен. Ако стоката е повредена се запазва правото на отказ от връщане или замяна съгласно предвидените от закона инструкции за права и връщане на стоки. Връщането става чрез куриера , с който е получена пратката като транспортните разходи са за сметка на купувача и не се възстановяват. Опаковайте внимателно продуктите , които искате да замените или върнете за да ги предпазите при транспортирането им. Ако те са се повредили по време на транспорта ще бъдат върнати на купувача за негова сметка. Адресът за връщане е София, бул. „Янко Сакъзов” №40. След прегледа на върнатата стока, ако тя е в изрядно състояние, сумата ще бъде възстановена с наложен платеж. Моля, когато връщате изделието обявете на куриера стойността на изделието като сума за наложен платеж. Вече закупена стока може да се замени с друга като транспортните разходи по тази замяна са изцяло за сметка на купувача и не подлежат на възстановяване.                                                                           
   Ако ви е необходима информация за нашите продукти или при възникнали проблеми, моля свържете се с нас по имейла или на тел.0879889422.

НАМАЛЕНИЯ!

   За да бъде пазаруването ви още по-изгодно може да използвате следните намаления:
   За поръчка над 200 лв.  –5%
   За поръчка над 300 лв. –10%

Произвеждаме и продаваме на едро и дребно текстилни изделия - спално бельо, възглавници, пердета, покривки и покривала за легла.

Фирмен магазин

гр. София
бул. "Янко Сакъзов" № 40
0879 889 422
Ваня Тепсиева - управител
e-mail:

Работно време

понеделник - петък:
10:00 - 19:00 часа
събота:
10:00 - 14:30 часа
Вижте карта

Нагоре